Skip to main content

INSPIRATIONSMØDER OG WEBINARS

DET LÆRER DU

Som deltager på vores inspirationsmøder og webinars i Center for Modularisering, opnår du et kendskab til modularisering som koncept og strategi. Du præsenteres her for cases fra NEM-medlemsvirksomheder og oplæg fra anerkendte modulariseringseksperter og profiler fra industrien.

Målet med vores inspirationsmøder og webinars er at udbrede kendskabet til modulære strategier blandt danske SMV’er, så motivationen boostes for at udforske modularisering nærmere. Her fremsætter vi blandt andet konkrete eksempler på, hvordan en modulariseringsrejse kan se ud og påbegyndes.

På tidligere inspirationsmøder og webinars har vi rundet temaer som cirkulær økonomi og forretningsmodeller fra et modulært perspektiv. Vi har også haft speakers fra Danfoss, Grundfoss, Terma og DOVISTA – virksomheder, der alle arbejder med modulære strategier – som har givet indblik i, hvordan omstilling til en modulær strategi kan se ud i praksis.

VIDSTE DU …

At vi også holder inspirationsmøder, hvor et mindre antal virksomheder mødes, lærer om modularisering og sparrer med hinanden?

Kontakt os for at høre nærmere om, hvordan din virksomhed kan komme med.

Projektteamet bag Center for Modularisering på besøg hos Washpower

Projektdeltagere i Center for Modularisering