Skip to main content

WORKHOPS I MODULARISERING

WORKSHOPFORLØB: TÆNK MODULÆRT I HELE VÆRDIKÆDEN

I Center for Modulariserings workshopforløb arbejder vi med en specialudviklet assessmentmodel for modularisering, som klarlægger en virksomheds potentiale til at implementere og opnå succes med en modulær strategi. Vi bruger den viden, modellen genererer, til at udarbejde en roadmap, som den enkelte virksomhed får udleveret ved forløbets afslutning. Roadmappen indeholder konkrete råd og anbefalinger, som virksomheden kan benytte på sin videre modulariseringsrejse. 

FORLØBETS PROGRAM

MODUL 1

Strategi, datagrundlag og analyse

I forløbets første del har vi særligt fokus på at indsamle og analysere data, med henblik på at kortlægge, hvordan modularisering kan passe ind i lige netop jeres forretningsmodel. Vi undersøger blandt andet:

  • Hvordan jeres marked betjenes og hvilke krav, I møder fra f.eks. kunder og lovgivning
  • Hvor fleksible jeres produkter og værdikæde er
  • Hvilke programmer og systemer, I anvender til ‘governance’
  • Hvordan jeres finansielle set-up ser ud

I vil også blive introduceret til den tætte sammenhæng mellem projektstyring, forandringsledelse og modularisering.

MODUL 2

Potentiale, refleksion og den videre rejse

I workshopforløbets anden del udforsker vi sammen de forretningsområder/produkter, hvor I har størst potentiale for at få succes med modularisering. Derudover udarbejder og præsenterer vi et forslag til en roadmap til modularisering, baseret på de data, vi har indsamlet om jeres virksomhed. Roadmappen, som I får udleveret ved forløbets afslutning, indeholder relevante observationer og anbefalinger, der kan hjælpe jer til at træffe beslutninger, hvis I ønsker at arbejde videre med at implementere modularisering i forretningen. 

Vi drøfter også forskellige former for yderligere støtte og sparring på modulariseringsrejsen og når i fællesskab frem til den løsning, der passer til netop jeres behov. 

VÆRD AT VIDE

VARIGHED

Forløbet afvikles over fem kursusdage, over en forventet periode på 3 – 6 måneder. Kursusdagene planlægges under hensyntagen til jeres andre aktiviteter og afholdes på jeres virksomhedsadresse. 

MÅLGRUPPE

Forløbet er særligt egnet til små og mellemstore virksomheder i den danske industrisektor, der ønsker råd og sparring på, hvordan man tilrettelægger og kommer godt fra start med en modulariseringsstrategi.

NETVÆRK

Efter endt workshopforløb, tilbydes I medlemskab i netværket NEM CfM Danmark, hvor det er muligt at hente yderligere support på modulariseringsrejsen, skærpe jeres modulære kompetencer og sparre med andre virksomheder, der er i samme båd som jer. 

VIL DU VÆRE MED ELLER VIDE MERE?

Har din virksomhed modulære ambitioner?
Kontakt os gerne for en snak om, hvordan et workshopforløb om modularisering kan blive startskuddet til øget konkurrenceevne og profitabilitet i din virksomhed. For detaljer om forløbets betingelser og pris, er du også meget velkommen til at kontakte os. 

“Det er for os supervigtigt at tage læringen fra store virksomheder til konkrete værktøjer, vi som SMV kan anvende. Og det har vi mulighed for gennem projektet”

Michael Malmgaard, Washpower

Projektdeltagere i Center for Modularisering