Skip to main content

KONFERENCER

Deltagere i projektet Center for Modularisering og i netværket NEM CfM Danmark får gratis adgang til konferencer arrangeret af North European Modularization Network (NEM)

North European Modularization Conference

23. februar 2022 i Industriens Hus, København

På konferencen udforsker vi samspillet mellem konsulentvirksomheder og modularisering og dykker ned i, hvordan modularisering kan bidrage til øget konkurrencedygtighed blandt industrivirksomheder. Fra et modulariseringsperspektiv, opnår vi indsigt i temaer som digitalisering, produktarkitektur og complexity management. 

Oplægsholdere

Center for Modularization – Virtual kick-off conference

24. november 2020 online og i Industriens Hus, København

Konferencen markerer den officielle lancering af projektet Center for Modularisering, og præsenterede projektets mission om at støtte danske SMV’er på deres rejser mod modularisering. Konferencen introducerer modularisering som et centralt paraplykoncept i fremtidens konkurrencedygtige industrivirksomhed, og som en vej til at sikre arbejdspladser i de nordiske markeder. Dagens program byder på oplæg ved en række danske og internationale profiler med ekspertise i modularisering og industriel konkurrencedygtighed.

Projektdeltagere i Center for Modularisering