Skip to main content

KONSULENTTEAMET

Vores dygtige konsulentteam står klar til at dele ud af deres viden og hjælpe danske virksomheder i gang med modularisering. Virksomheder og konsulenter matches på baggrund af konsulentens kernekompetencer, relevant erfaring og brancheindsigt; det giver den enkelte virksomhed de bedste forudsætninger for et værdiskabende forløb med konstruktive anbefalinger til den videre modulariseringsrejse.

MØD KONSULENTERNE

Christian Eskildsen

Christian Eskildsen er CEO i North European Modularization Network (NEM), projektejer af Center for Modularisering og har mere end 30 års erfaring som leder.

Christian er specialist i modularisering og som en central skikkelse på området, bidrager han til at opbygge modulære kompetencer blandt virksomheder og vidensinstitutioner i hele Europa. 

Martin Strand

Martin Strand er chefkonsulent i DI – Ledelse og virksomhedsudvikling og projektleder for Center for Modularisering.

Martin er specialist i virksomhedsudvikling, optimering af processer og 
forandrings- og projektledelse, og har gennem mange år haft særligt fokus på små og mellemstore virksomheder.

Finn Jäger-Rasmussen

Finn Jäger-Rasmussen er Chief Specialist Technology Advisor hos Terma og bestyrelsesformand i NEM, og har mere end 35 års erfaring fra prominente industrivirksomheder i både Danmark og udlandet.

Finn er specialist i R&D, produktudvikling, projektledelse og modularisering.

Jonathan B. Skovhus

Jonathan Skovhus er arkitekt hos Terma og certificeret Systems Engineer, med en baggrund som civilingeniør med speciale i virksomhedsteknologi.

Jonathan er specialist i interfacedefinition og -styring og i at definere og vælge produktarkitekturer, som tager hensyn til platformsstrategi og moduldrivere.

Henning Michelsen

Henning Michelsen er indehaver og konsulent hos Michelsen Consulting, og har 30 års erfaring som leder i industrisektoren.

Henning er specialist i forretningsomlægning, projekstyring og -governance samt hvordan modulære strategier omsættes til praksis.

Finn Jørgensen

Finn Jørgensen er indehaver og konsulent hos Redacto Consulting og har mere end 30 års erfaring med forandrings-, planlægnings-og optimeringsprojekter i virksomheder.

Finn er specialist i Lean og som en af Danmarks førende på området, har han medvirket til at udvikle adskillige kurser og i en årrække været redaktør på Børsens ledelseshåndbog i Lean.

Bendix Lehmann

Bendix Lehmann er Senior Project Manager hos Adding Engineering og certificeret Simplimize-konsulent.

Bendix er specialist i DFM (Design For Manufacturing) og design af effektiv produktion, og har i en årrække haft særligt fokus på mekanisk konstruktion og produktionsudvikling. 

Martin Østergaard

Martin Østergaard er indehaver og konsulent hos Meta Management, certificeret Simplimize-konsulent og har mere end 24 års erfaring inden for blandt andet forretningsudvikling, ledelse og strategi.

Martin er specialist i forandringsledelse, standardisering/modularisering samt forretningsoptimering og -forenkling.

Troels B. Andersen

Troels Behrenthz Andersen er forretningsleder hos Teknologisk Institut og underviser kurser i Simplimize og Design Thinking.

Troels er specialist i innovation og forenkling, og med et indgående kendskab til udfordringer og muligheder hos især service- og fremstillingsvirksomheder, arbejder han blandt andet med at spotte uudnyttet innovationspotentiale.

Henrik Hallen

Henrik Hallen er indehaver og konsulent hos PLM Consult, er certificeret Simplimize-konsulent og har mere end 20 års praktisk erfaring fra både ordreproducerende og projektvirksomheder.

Henrik er specialist i samspillet mellem forandringsledelse og digitalisering, og hjælper blandt andet virksomheder med at reducere omkostninger, øge effektiviteten og skabe et solidt grundlag for øget vækst.

Anders Askhøj

Anders Askhøj arbejder til daglig som Lead Consultant hos CPC. Han har mangeårig erfaring med at arbejde med modularisering i internationale virksomheder.

Christian Wiibroe Lund

Christian Wiibroe Lund arbejder til daglig som konsulent hos CPC. 

Projektdeltagere i Center for Modularisering