Skip to main content

NETVÆRKET NEM CFM DANMARK

OM NEM CFM DANMARK

NEM CfM Danmark er et netværk for danske SMV’er, der vil optimere forretningen modularisering. Netværket er etableret som et datterselskab af North European Modularization Network (NEM) og er en naturlig forlængelse af projektet Center for Modularisering. NEM CfM Danmark skal fungere som et dansk videnscenter for modularisering, som forankrer, videreudvikler og formidler viden, metoder og best practices fra projektet og fra industrien generelt. Derudover tilbyder netværket støtte og rådgivning til virksomheder, der er i færd med en modulariseringsrejse, eller gerne vil påbegynde en. 

DE KAN VÆRE MED

  • Produktionsvirksomheder
  • Konsulentvirksomheder
  • Industrisammenslutninger og -netværk
  • Erhvervsforeninger

Det forudsætter ikke forudgående erfaring med eller stor viden om modularisering at deltage i netværket. Det forventes blot, at hver virksomhed har mod på og lyst til at udforske og lære, sparre og erfaringsudveksle sammen med de øvrige virksomheder i netværket.

SÅDAN FUNGERER DET

Virksomheder i NEM CfM Danmark får adgang til aktiviteter og ressourcer, der fremmer viden om og kompetencer indenfor modularisering, men også til et fællesskab med andre danske virksomheder. Når en virksomhed tilslutter sig netværket, udpeger den op til to repræsentanter, der deltager i netværkets aktiviteter og er dens primære kontaktpersoner.

DET KOSTER DET

Det koster et årligt gebyr på 15.000 kr. (ekskl. moms) at være med. Gebyret anvendes til at finansiere netværkets aktiviteter. Ved betaling udstedes et deltagerbevis, der giver adgang til alle aktiviteter i det pågældende år. Virksomheder, der har gennemført et workshopforløb som deltager i projektet Center for Modularisering, kan deltage i NEM CfM Danmark vederlagsfrit indtil udgangen af 2023.

Projektdeltagere i Center for Modularisering