Skip to main content

NYT FRA PROJEKTET OG NETVÆRKET

2023

Masterclass: Modularisering for ledere – på 1 dag

Sådan booster virksomheder bundlinjen med modularisering

Som noget nyt, tilbyder Center for Modularisering nu 1-dags masterclasses for ledere, som gerne vil høre nærmere om, hvad modularisering kan gøre for forretningen.

Vi afholder i første omgang to masterclasses (begge dage følger samme program):

  • 14. jun. kl. 09:00 – 15:00
  • 14. sep. kl. 09:00 – 15:00

Begge finder sted hos Dansk Industri i Risskov, og det er gratis at deltage.


Det lærer du

På  masterclassen hører du blandt andet om:

  • Hvad modularisering og modulære produkter går ud på, og hvorfor en effektiv modulær strategi medtænker hele værdikæden.
  • Hvordan virksomheder kan styrke konkurrenceevnen med modularisering.
  • Hvordan andre virksomheder arbejder med modularisering – og hvilke resultater, modulære strategier har genereret hos dem. 
  • Hvordan virksomheder kan komme i gang med at arbejde modulært.
  • Hvordan Center for Modularisering arbejder målrettet med at fremme danske SMV’ers forudsætninger for at komme godt i gang med modularisering.
  • Hvad indholdet og udbyttet er af Center for Modulariserings workshopforløb om modularisering.

Målgruppe

Masterclassen henvender sig til direktionen og ledere for salg, produktudvikling og fremstilling, som ønsker at styrke og effektivisere deres forretningsmodel.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig allerede nu hos Dansk Industri.

Kom til masterclass om modularisering og rekonfigurerbar produktion

Gratis event d. 31. maj

D. 31. maj har du igen chancen for at lære en masse om, hvad rekonfigurerbar produktion og strategisk modularisering kan gøre for din virksomhed.

Sammen med REKON og SDU Sønderborg er NEM CfM Danmark/Center for Modularisering vært for en dag i modulariseringens tegn, hvor du får et førstehåndsindtryk af morgendagens produktionsstrategier og -teknologier.
Arrangementet foregår på engelsk.


DAGENS TEMAER

Den rekonfigurerbare fabrik – præsenteret af REKON
Genbrug af udstyr og processer på tværs af produkt-varianter og –generationer gør det billigere og hurtigere at imødekomme ændrede markedskrav. Lær om metode og værktøjer til at opnå en rekonfigurerbar produktion

Strategisk modularisering – præsenteret af NEM CfM Danmark
Med en holistisk tilgang til modularisering – som spænder produkt, produktion og forretningsprocesser – skaber strategisk modularisering værdi for virksomheder ved at frigøre ressourcer i hele virksomhedens værdikæde.

Besøg i InnovationLab inkl. Smart Factory – præsenteret af SDU Sønderborg
Få indblik i, hvordan man kan arbejde med modeller og simulering af produktionsceller, fremtidens fabrik eller digitale forsyningskæder. Digitale tvillinger af modulære maskiner og produktionsceller er blandt fokusområderne i den smarte fabrik.


Hvor
SDU Sønderborg
Alsion 2
6400 Sønderborg

Hvornår
31. maj 2023
8:30 – 15:30

Pris for deltagelse
Gratis


Der er et begrænset antal pladser til masterclassen. Du sikrer din ved at udfylde denne tilmeldingsformular.

Kom til gratis modulariseringskonference i NEM

20-21 april 2023 i Hamborg

D. 20-21 april er NEM vært for en konference, hvor du kan høre om modularisering fra nogle af de tyske industrivirksomheder og -profiler, som danske virksomheder kan lære rigtig meget af. På konferencen vil der være masser af inspiration at hente, via både spændende oplæg og sparring på tværs af virksomheder. Konferencen afholdes i Hamborg og foregår på engelsk.

Konferencens keynote speaker er Dr. Ulrich Hackenberg, en legendarisk skikkelse i bilindustrien, som især er kendt for sit arbejde hos Volkswagen og Audi. Hackenberg vil blandt andet fortælle om Modular Matrix Systems og hvordan et sådant system kan effektivisere på tværs af værdikæden.

Programmet vil også byde på opdateringer fra NEM, ligesom der vil være rig mulighed for at netværke med andre virksomheder, der er garvede inden for modularisering, eller gerne vil i gang med at udforske, hvad en modulær strategi kan gøre for forretningen.

Kunne du tænke dig at være med?
Så send en mail til info@modularization.net for flere oplysninger om, hvordan du bliver tilmeldt.

Masterclass: Smart Factory

Gratis event d. 28. februar

UPDATE: EVENTET ER FULDT BOOKET


Sæt kryds i kalenderen d. 28. februar 2023, hvor Rekon, SDU Sønderborg og NEM CfM Danmark/Center for Modularisering er vært for en dag i modulariseringens tegn, hvor du får et førstehåndsindtryk af morgendagens produktionsteknologier. Arrangementet foregår på engelsk.


Hvor
Alsion M301,
SDU Sønderborg
Alsion 2
6400 Sønderborg

Hvornår
28. februar 2023, 8:30 – 15:30

Pris for deltagelse
Gratis


DAGENS TEMAER

Den rekonfigurerbare fabrik – præsenteret af REKON
Genbrug af udstyr og processer på tværs af produkt-varianter og –generationer gør det billigere og hurtigere at imødekomme ændrede markedskrav. Lær om metode og værktøjer til at opnå en rekonfigurerbar produktion

Strategisk modularisering – præsenteret af NEM CfM Danmark
Med en holistisk tilgang til modularisering – som spænder produkt, produktion og forretningsprocesser – skaber strategisk modularisering værdi for virksomheder ved at frigøre ressourcer i hele virksomhedens værdikæde.

Besøg i InnovationLab inkl. Smart Factorypræsenteret af SDU Sønderborg
Få indblik i, hvordan man kan arbejde med modeller og simulering af produktionsceller, fremtidens fabrik eller digitale forsyningskæder. Digitale tvillinger af modulære maskiner og produktionsceller er blandt fokusområderne i den smarte fabrik.


Registrer din deltagelse via vores tilmeldingsformular for at sikre dig en plads. Klik dig også som deltager på LinkedIn – så hjælper du med til at udbrede kendskabet til arrangementet. 

2022

Deltag i projektet Center for Modularisering – begrænset antal pladser

13-06-2022

Det kører derudad i Center for Modularisering!

For nylig har vi ønsket tillykke til den første virksomhed, der har gennemført et individuelt workshopforløb og fået en roadmap for, hvordan modularisering kan implementeres i lige netop deres forretningsmodel. Inden længe følger en række andre SMV’er trop, hvilket betyder, at vi kan byde velkommen til et nyt hold danske små og mellemstore virksomheder, som har mod på at udforske deres  modulariseringspotentiale.

Skal din virksomhed nå at være med? Så vær hurtig på tasterne, for antallet af ledige pladser til individuelle workshopforløb er begrænset. Forløbet fordeler sig over seks dage og det er gratis at deltage, da projektet er støttet af Industriens Fond.

I de individuelle workshopforløb arbejder vi med en specialudviklet assessment-model, som klarlægger, hvordan strategisk modularisering kan implementeres i jeres virksomhed. Strategisk modularisering er ikke et værktøj eller en teknisk disciplin i et funktionelt område, men omfatter hele en virksomheds værdikæde og indebærer en effektiv forandring af dens produkter og fremstillingsproces, samt hvordan den opfylder sine kunders behov. Assessment-modellen bruger vi derfor til at generere vigtig viden om jeres forretning og modulariseringspotentiale, som vores kompetente projektteam udarbejder en skræddersyet roadmap på baggrund af. Roadmappen bidrager til at sikre en solid og sikker modulariseringsrejse for jer.

Vil du ansøge om et forløb i din virksomhed, eller vil du gerne høre mere om projektet, skal du sende en mail til info@nemcfm.dk med en kort beskrivelse af jeres nuværende forretningsmodel (ved ansøgning) – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kom til modulariseringskonference i North European Modularization Network

01-02-2022

Onsdag d. 23. februar 2022 udforsker vi samspillet mellem konsulentvirksomheder og modularisering, og bliver klogere på, hvordan modularisering kan bidrage til øget konkurrencedygtighed.

På konferencen vil du møde konsulenter fra Modular Management (S), CPC – Center for Product Customization (DK), Brick Strategy (S), Schuh & Co og Porsche Consulting (D), og høre om deres perspektiver på og erfaringer med modularisering i praksis.

De repræsenterede konsulentvirksomheder kan bryste sig af vidtrækkende erfaring med at operere i og servicere kunder fra den nordeuropæiske industrielle sektor.
Som deltager kan du derfor forvente et unikt indblik i konsulenternes strategier til at skabe øget konkurrencedygtighed, i deres tilgange til forandringsledelse og i deres bedste værktøjer til at støtte modulariseringsrejser i industrien.

Tid og sted: 

23. februar 2022, kl. 8:30 – 16:30

Industriens Hus
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

Pris:
Gratis

Projektdeltagere i Center for Modularisering